Skip to main content

WIE IK BEN

DE DESIGNER

Dutcher Design. Dat ben ik, Erik Huveneers. Een gedreven creativeling die naast ruim 14 jaar professionele ervaring als vormgever, ook vele jaren commerciële ervaring in B2B als ook B2C heeft opgedaan. Dit maakt, dat ik weet, dat een ontwerp doordacht moet zijn om zo doeltreffend mogelijk te zijn voor een klant. Research naar de klant diensten, de doelgroep en de concurrentie is nagenoeg altijd mijn eerste stap. Daarbij neem ik dan ook dat stukje eigen commerciële ervaring mee. Geen droog en alleen puur estetisch aantrekkelijk design, maar als echte visualiser maak ik voor jou en jouw onderneming; mooi, doordacht en doeltreffend design!

Een aantal klanten hebben al eens laten vallen, dat werken met Dutcher Design geen doorsnee ervaring is. Altijd dat stukje meer doen vóór en meedenken mèt de klant. Een samenwerking aangaan, in plaats van alleen maar een opdracht uitvoeren. Ik zie jou dan ook niet sec als klant, maar als zakelijke partner. “We gaan er samen voor.”

DESIGN STIJL

Mijn ontwerp stijl is breed. Ik werk met klanten in een breed scala van branches en producten. Lekker divers en uitdagend. Die uitdaging ga ik altijd en graag aan! Daarnaast heeft Dutcher Design wel (tot voor kort nog als VisualDrive) naam gemaakt in logo, patch en embleem design. Voor sportteams, shops en organisaties. In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden.

KWALITEIT

In al mijn werk streef ik naar kwaliteit. En hoewel mijn kennis en ervaring breed is, ben ik grafisch vormgever. Om mijn klanten toch zo goed en zo breed mogelijk te voorzien van hoge kwaliteit diensten, heb ik door de jaren heen een netwerk van sterke partners vergaard. Zelf verantwoordelijk voor alle design, zijn onder anderen goeie foto’s, belettering, drukwerk en een gedegen en klantvriendelijk gebouwde website essentieel. Zo is Dutcher Design echt de ‘One stop design shop’ voor alle klanten.

DAAROM KIES JE VOOR DUTCHER DESIGN

PASSIE

Dutcher Design brengt altijd 100% creativiteit die werkt voor jou, jouw onderneming en jouw klanten.

WERKWIJZE

Open, eerlijk, gedreven en meedenkend; zo omschrijven klanten het werken met Dutcher Design.

INLEVING

Dutcher Design heeft een goed idee wat een ontwerp moet doen voor jouw onderneming of team.

RESULTAAT

Dutcher Design is resultaat gericht. Begrijpen wat voor jou, jouw onderneming en jouw doelgroep werkt.

GENOEG OVER MIJ. LATEN WE SAMEN EEN PROJECT STARTEN